Maanrakennuspalvelut kattavasti Joensuun Tuupovaarasta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JMP Service tarjoaa kattavat maanrakennuspalvelut Joensuun Tuupovaarasta käsin Pohjois-Karjalan alueella. Saat meiltä saman katon alta maanrakennuksen, maansiirtotyöt ja maa-ainekset, kuten soran, murskeen ja hiekan. Meiltä löytyy erilaista kalustoa, jolla tulemme avuksi erilaisiin yritysten ja yksityishenkilöiden urakoihin, kuten talojen ja teiden pohjatöihin ja kaivinkonetöihin.

Kaikki tarvitsemasi saman katon alta

Saat yritykseltämme helposti kaiken maanrakennuksessa ja maansiirroissa tarvitsemasi. Teemme niin talojen ja teiden pohjatyöt, teiden kunnostukset kuin erilaiset kaivinkonetyötkin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Räätälöimme mielellämme juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi!

Saat meiltä esimerkiksi:

  • perusparannukset

  • omakotitalojen ja mökkien pohjat

  • pihojen pohjat

  • pihamaaremontit

  • maarakennustyöt laidasta laitaan

  • maansiirtotyöt.

Toimitamme myös maa-aineksia.

Lue lisää

Laaja kalusto erilaisiin urakoihin

Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaakin myös maansiirrot ja kuljetukset, joten voimme tarvittaessa auttaa sinua urakan monissa vaiheissa. Voimme esimerkiksi toimittaa työmaalle soraa.

Kysy lisää kalustostamme!

Luotettavaa palvelua kaikilla työmailla

Yrityksemme vahvuus on ennen kaikkea luotettava ja aikataulussa pysyvä palvelu. Meillä on runsaasti kokemusta maanrakennusalan töistä ja osaamme jo urakan vastaanottaessamme arvioida työssä tarvittavan ajan. Olemme ehtineet vuosien varrella työskennellä jo lukuisille toimeksiantajille eri puolilla Pohjois-Karjalaa.

 

Kerromme mielellämme lisää referensseistämme. Ota siis yhteyttä ja kysy palveluistamme ja kokemuksestamme.

Yhteystiedot